+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Kategoria: Lajme

Call for Paper, The Ninth International Conference “Regional Development Issues, tendencies and challenges”

Download additional information about Conference (Ninth Conference). The Ninth International Conference On “Regional Development Issues, tendencies and challenges” Conference Day May 6, 2017, Venue: College of International Management “Globus” street Bedri Pejani #1, Prishtina 10000, Republic of Kosova In its Program of Scientific Research, College of International Management “Globus” in cooperation with its partners University of Tirana, Economic Faculty, Albania, Agriculture University of Tirana, Economic Faculty, Albania, Poitiers University, Poitiers, France, Institute of Economic Research “Globus” Prishtina, Kosovo Chamber of Commerce, and Kosovo announces and calls for participation in Ninth International Scientific Conference. FIRST ANNOUNCEMENT […]

Me shume

Orari i para – afatit te provimeve per Janar 2017

Përshëndetje, Të nderuar student bashkangjitur e gjeni Orarin e para – afatit të provimeve – Janar 2017  për nivelin e studimeve Bachelor – Qendra Prishtinë dhe Dega Podujeve. Shkarko Orarin ne Prishtine Globus – Prishtine – Orari i para-afatit te provimeve – Janar 2017 Shkarko Orarin ne PodujeveGlobus – Podujeve – Orari i para-afatit te provimeve Janar 2017 Vërejtje:         Afati për paraqitjen e provimeve fillon me dt. 16 Janar 2017 (E Hene) deri më dt. 21 Janar 2017 (E Shtune) prej orës 10.00 – 17.00; Indeksin/ ID e Kolegjit jeni të obliguar ta keni me vete me rastin e paraqitjes së provimeve; Obligimet financiare duhet t’i keni të […]

Me shume

Urime Festa e Flamurit Kombetar / 28 Nentor 2016

Kolegji “Globus” ju uron festen kombetare të gjithë shqiptarëve të të gjitha trojeve etnike, të festojnë me krenari 28 Nëntorin, Festën e Pavarësisë si Ditëlindjen e kombit, këtë ditë të nderimit dhe mirënjohjes së pakufishme ndaj të gjithë atyre që bën gjithçka që mundën për kombin, të cilët dhanë edhe jetën për arritjen e lirisë dhe pavarësisë që një pjesë e shqiptarëve sot e gëzojmë. Shpallja e pavarësisë së Shqipërisë, është ndër datat më kryesore të lirisë së një pjese të kombit shqiptarë e cila pas një periudhe të gjatë […]

Me shume

Orari i kolokviumit te pare / Studime Bachelor/ Dhjetor 2016

Të nderuar studentë, Tani jemi në Javën e katërt të vitit akademik 2016/2017 dhe sipas plan-programit të Semestrit Dimëror në Javën e pestë (por e kemi shtyrë në javën e gjashtë) është i planifikuar organizimi i kolokviumit të parë për të gjitha lëndët në KMI “Globus” . Dt. 28/11/2016 (E Hene) nuk do te punohet per ndere te festes se Flamurit Kombetar dhe jane bere ndryshime te nevojshme edhe per kolokviumet e planifikuar me kete date. Andaj ju njoftojmë me kohë që të përgatiteni ! Vërejtje: ·Udhëzoheni të shkoni në administrate dhe t’i plotësoni formularët si në vijim: –Formularët për regjistrimin […]

Me shume

Afati per mbrojtje te diplomave Master / Dhjetor 2016

Me dt. 03/12/ 2016 (E Shtune) do të organizohet afati për mbrojtje të diplomave Master në afatin e Dhjetorit 2016. Programin dhe Komisionet do te publikohen me kohe pasi t’i emeron Keshilli Mesimor Shkencor – KMSH. Mbrojtjet e diplomave janë publike dhe pjesëmarrja Juaj na nderon!  

Me shume

Kolegji “Globus” dhe Fondacioni “Cifti Buqinca” shkollojne vajza falas ne Kosove

Me dt. 24/11/2016 (E Enjte) është organizuar një takim në mes të studenteve të bursuara në Kolegjin Globus, Menaxhmentit të Kolegjit dhe Fondacionit “Buqinca”. Takimi u organizua për të diskutar rezultatet e studenteve të bursuara në vitin akademik 2015/2016 sepse aktualisht studentet janë në vitin e dytë të studimeve. Në këtë takim Kolegji Globus dhe Fondacioni “Buqinca” shprehën gatishmërin që kjo nismë humanitare të vazhdohet edhe në të ardhmen për arsimimin e vajzave të cilat i kanë mundësit e kufizuara financiare të vazhdojnë studimet. Në takim ishin prezent Rektori Prof.dr.Nazmi […]

Me shume

Trajnim “Prokurimi i shërbimeve dhe menaxhimi i kontratave sipas Ligjit të prokurimit”

“Prokurimi i shërbimeve dhe menaxhimi i kontratave sipas Ligjit të prokurimit” Për kandidatët e intersuar të cilët duan të aftësohen rrethë prokurimit publik dhe menaxhimit të kontratave sipas ligjit të prokurimit publik, prokurimit të shërbimeve dhe specifikave ndërkombetare dhe nacionale të prokurimit të shërbimeve konsulente, IHE Globus organizon trajnim dy ditor. Në trajnim do të përfshihen edhe punë grupore, të krijuara nga pjesmarrësit me fasilitim të trajnerëve si dhe një projekt propozim nga secili grup, të cilat do të prezentohen dhe diskutohen nga pjesmarrësit. Trajnimi mbahet në hapsirat e Kolegjit […]

Me shume

Programi i Praktikës në Bankën Raiffeisen!

Të nderuar, Ju njoftojmë që akvititeti tradicional i pragramit të praktikës në bankën Raiffeisen do të organizohet edhe këtë vit. Programi Raiffeisener do të zhvillohet në periudhën  01 korrik- 31 gusht  2016. Sikurse edhe në vitet e kaluara, edhe këtë vit banka Raiffeisen ju fton të  vazhdojmë  bashkëpunimin me Kolegjin e Menaxhmentit Internacional “Globus” në  mënyrë  që të kemi sa më shumë mundësi të përzgjedhjes së studentëve më të mirë për praktikë, që është në interes të përbashkët si për ju dhe studentët tuaj, ashtu edhe për ne. Programi i […]

Me shume

Promovimi i programeve studimore në Komunën e Podujevës

Kolegji i Menaxhmentit Internacional Globus, duke filluar nga sot në Komunën e Podujevës, respektivisht në Shkollat e Mesme organizon me Stafin Akademik promovimin e programeve studimore për maturantët e komunës së Podujevës dhe shpalos ofertën për studime Bachelor në Qytetin e Podujevës. Vizita sot fillon me Shkollën e mesme ekonomike “

Me shume

Diskutim Publik – Shkolla Don Bosko

Stafi i Kolegjit Globus e ka zhvilluar një diskutim publik me maturantët e Qendrës Social – Edukative “DON BOSKO” – Prishtinë dhe Ju ka prezantuar ofertën e programeve universitare dhe mundësit e zhvillimit të karrierës.

Me shume