Evente

30 gus
Konkurs për zgjedhjen e personelit akademik në Kolegjin “Globus”

Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” shpall K O N K U R S për zgjedhjen e personelit akademik në Kolegjin “Globus” PROFESORA   KATËR (4) MËSIMDHËNË...

më shumë
10 qer
Ka filluar afati i provimeve të qershorit për studime Bachelor

Të nderuar studentë informoheni se ka filluar afati i provimeve Qershor 2019 për nivelin e studimeve Bachelor në Kampusin Prishtinë dhe Podujevë. Provimet zhvillohen prej dt. 17/06/2019 (E Marte) d...

më shumë
17 shk
Gëzuar Pavarsinë e Kosovës!

Gëzuar Pavarsinë e Kosovës! 17 shkurti është ditë e shënuar për popullin e Kosovës dhe gjithë shqiptarët. Sot, ne sëbashku festojmë një arritje të madhe historike për kombin tonë. Në k...

më shumë
22 jan
Ligjeratë publike “Roli i ndërmarrësisë në zhvillimin e shtetit dhe bizneseve”.

Në kuadër të "Forumit Globus" kemi nderin ta kemi mysafir ekspertin dhe konsuletin e nivelit ndërkombëtar të ekonomisë z. Luan DALIPI të mbajë ligjeratë publike dhe të diskutojë lidhur me temën...

më shumë
05 nen
Tryezë diskutimi: Women’s Entrepreneurship and Innovation

Tryeza e diskutimit "Women's Entrepreneurship and Innovation” do të organizohet nga Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus" në partneritet me APEC - American Professional Education Center, Wom...

më shumë
05 nen
Trajnim falas: Enhancing Entrepreneurship through Digital Marketing skills

Në kuadër të aktiviteteve gjatë Javës Globale të Ndërmarrësisë 2018, Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus" organizon trajnim falas "Enhancing Entrepreneurship through Digital Marketing skil...

më shumë
31 tet
Workshop: Promovimi i leximit kritik dhe shkrimit kreativ

Workshop: Promovimi i leximit kritik dhe shkrimit kreativ Ky workshop nxit mendimin dhe kuriozitetin intelektual, leximin e shkrimeve me impakt në histori, analizimin dhe ndërlidhjen e teksteve, përdo...

më shumë
13 tet
Themelohet “Asociacioni Alumni” i Kolegjit “Globus”

Themelohet "Asociacioni Alumni" me dt. 13 tetor 2018 në Prishtinë. Në qendër të filozofisë së Globusit si institucion arsimor është se gjithçka sillet rreth studentit; dija dhe shërbimi. Në G...

më shumë
13 tet
Kolegji Globus – 10 vite punë – Alumni Day

Eventi “Alumni Day” do të organizohet me dt. 13 tetor 2018 (E shtune) në Hotel “Emerald”, prej orës 11.00 – 13.00. Marrja e diplomës universitare, qoftë ajo në nivel Bachelor, Master, nuk...

më shumë
26 gus
Oraret e Provimeve Bachelor

Të nderuar student informoheni se prej dt. 27.08.2018 (E Hëne)  fillon paraqitja e provimeve deri me dt. 07.09.2018 për nivelin e studimeve Bachelor.           ...

më shumë
27 kor
Ligjerata – Njoftohu me zemrën tënde

Dje, në Kolegjin “Globus” në bashkëpunim me klubin XTrailers u organizua ligjërata me temën “Njoftohu me zemrën tënde” nga znj.Nora GASHI, kardiologia nga New Yorku. Ajo ligjëroi për par...

më shumë
24 maj
Ligjeratë publike për qeverisje lokale

Në vazhdën e aktiviteteve në kuadër të "Forumit Globus" kemi nderin ta kemi mysafir ekspertin e qeverisjes lokale z. Besnik TAHIRI të mbajë ligjeratë publike dhe të diskutojë lidhur me temën: “...

më shumë
30 maj
Ligjeratë publike – Storie suksesi

Ju informojmë se kemi nderin ta kemi mysafir afaristin dhe politikanin e suksesshëm Kosovar z. Ramiz KELMENDI të mbajë ligjeratë publike dhe të diskutojë lidhur me temën: “Rrugëtimi dhe strategji...

më shumë
16 maj
Ligjeratat Master – Strategjia dhe Menaxhmenti Strategjik

Me dt. 18.05.2018 (E Premte) fillojnë ligjeratat për lëndën"Strategjia dhe Menaxhmenti Strategjik" me Prof.dr.Nazmi MUSTAFA Orari i ligjeratave vlen për studentët e vitit të parë (Regjistruar ...

më shumë
02 maj
Muaji i zhvillimit të karrierës – Podujeva 2018

Muaji i zhvillimit të karrierës – Career Development Month Iniciativa Vullnetare “RB” në bashkëpunim me Kolegjin “Globus” ka vendosur që maturantët e Podujevës ti mbështesin rreth orien...

më shumë