FILLIMI I VITIT TË RI AKADEMIK 2019/2020

21 tet

FILLIMI I VITIT TË RI AKADEMIK 2019/2020

Procesi mësimor në nivelin e studimeve Bachelor për Semestrin Dimëror të vitit akademik 2018/2019 ka filluar me dt. 21 tetor 2019 (E Hëne) sipas orarit zyrtar të publikuar nga Rektorati. Aktiviteti i fillimit të vitit akademik u përshendet me një fjalim rasti nga Rektorit Prof.dr.Nazmi MUSTAFA, Prorektor nderi Prof.dr.Sherif BUNDO dhe pedagogu nga Tirana Prof.dr.Ahmet CENI. Të pranishëm ishin stafin akademik dhe studentët të cilët u njoftuan lidhur me sistemin e studimeve, stafin akademik dhe infrastrukturën e Kolegjit “Globus”.

10854373_837948236227224_5901113427973493551_o
27797431_1673566745998698_2042923702848988830_o
ahmet ceni

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter