Ka filluar afati i provimeve të qershorit për studime Bachelor

10 qer

Ka filluar afati i provimeve të qershorit për studime Bachelor

Të nderuar studentë informoheni se ka filluar afati i provimeve Qershor 2019 për nivelin e studimeve Bachelor në Kampusin Prishtinë dhe Podujevë.

Provimet zhvillohen prej dt. 17/06/2019 (E Marte) deri më dt. 28/06/2019 (E Premte).

Për më shumë informata klikoni:
Orari në Prishtinë:
http://www.kolegjiglobus.com/…/oraret-e…/bachelor-prishtine/

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter