Fillon Regjistrimi per vitin e ri kademik 2014/2015 - Studime Bachelor dhe Master.

Kolegji Universitar i Menaxhmentit Internacional "Globus" fillon regjistrimin për vitin akademik 2014/2015.


I vetmi në Kosovë, Bartës i Arsimit të Lartë Kolegji "Globus" me programe internacionale që përgatit studentët për tregun internacional të punës, konkurent me Universitete dhe Kolegje në rajon, Evropë dhe më gjerë.

Kolegji "Globus" për maturantët që dëshirojnë studime koherente dhe përgatitje superiore hap dyert duke ju dhënë mundësinë të interesuarve për të aplikuar në drejtime që prodhojnë kuadro profesionale të cilat i kërkon tregu i punës.


Apliko Tani Për Të Ardhmen Tënde - Ju Investoni Kohën!

Ploteso Aplikacionin


I VETMI NË KOSOVË, Kolegji i Menxhmentit Internacional “Globus” i Akredituar në Drejtimin MENAXHMENT I INSTITUCIONEVE NË EDUKIM - Studime Master.

Akreditohet programi i studimit të BPrAL Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus”: Menaxhmenti në Institucione Edukimi/MA, për periudhën 3 vjeçare, 1 Tetor 2014-30 Shtator 2017. Lejohet hapja e degës së Kolegjit të Menaxhmentit Internacional “Globus” në Podujevë me këto programe të studimit: Menaxhment Gjeneral Internacional/BA; Financa dhe Banka/BA; Kontabilitet dhe Auditim/BA. Periudha e akreditimit të programeve të studimit në degën e Podujevës është e njëjtë me periudhën e akreditimit në qendër.

Ceremonia e promovimit të absolventëve – Kolegji KMI “GLOBUS” - Prishtinë

Të shtunën me (14 qershor 2014), në Prishtinë Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus”, në një atmosferë madhështore, me një numër të madh prezent të familjarve të studentëve Bachelor e Master, stafit mësimdhënës nga Kosova, Shqipëria dhe mysafirëve të shumtë, organizoi Ceremonin tradicionale të promovimit të absolventëve të gjeneratës së pestë dhe shpërndarjen e diplomave Bachelor dhe Master për studentët e diplomuar. Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” është Institucion i Arsimit të Lartë Universitar i cili ofron studime në nivelin e studimeve Bachelor dhe Master me programe studimore internacionale: Menaxhment Gjeneral Internacional, Financa dhe Banka, Kontabilitet dhe Auditim, Biznes dhe Marketing Internacional, Menaxhimi i Informatikës në Ekonomi, Menaxhimi i Sektorit Publik dhe programi i ri i nivelit Master Menaxhmenti në Edukim që do të fillojë regjistrimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2014/2015.


Lajmi i plotë nga Indeksonline

Kolegji "Globus" në FB

Lajme

 • Mbrojtja e Punimeve të Diplomës Bachelor - Shtator 2014

  Të nderuar studentë informoheni se me dt. 08 Tetor 2014 (E Mërkure) do të organizohet afati për...më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Mitrovicës

  Drejtoresha e Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Mitrovicës znj. Ajmane BARANI u takua me...më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Gjakovë

  Kryetarja e komunës së Gjakovës znj. Mimoza KUSARI - LILA dhe Drejtoresha e Drejtorisë së...më shumë

 • Prezantim i Programit per Bursa per Studime te Magjistratures nga USAID TLP-SP

  Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” ju informon se me dt. 15 Shtator kanë hapur thirrjen...më shumë

 • Seventh International Conference

  FIRST ANNOUNCEMENT AND CALL FOR PAPER for Seventh International Conference on ROLE, COMPETENCES AND RESPONSIBILITIES OF...më shumë

Ngjarjet

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Gjakovë

  Kryetarja e komunës së Gjakovës znj. Mimoza KUSARI - LILA dhe Drejtoresha e Drejtorisë së...më shumë

  17 Sht 14:00
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Mitrovicës

  Drejtoresha e Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Mitrovicës znj. Ajmane BARANI u takua me...më shumë

  16 Sht 14:58
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Hani i Elezit

  Kryetari i komunës Hani i Elezit z. Rufki SUMA sot priti udhëheqës të Kolegjit të Menaxhmentit...më shumë

  16 Sht 14:55
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Shtime

  Sot u zhvillua takimi në mes Kryetarit të Komunës së Shtimes z. Naim ISMAJLI dhe Rektorit të...më shumë

  16 Sht 14:54
 • Takim mes Kryetarit të Komunës z. Muharrem SVARÇA dhe Rektorit Prof. Dr. Nazmi MUSTAFA

  Takim për mundësi bashkëpunimi në mes të Komunës së Ferizajit dhe Kolegjit të...më shumë

  08 Sht 13:51

Opinione

Opinion i Prof. Dr. Wilson OZUEM për Konferencën e VI-të shkencore ndërkombëtare

I was really pleased to be part of this 2013 Globus conference. The boons are real for this conference. The atmosphere...më shumë

Apliko Tani