Gëzuar Pavarsinë e Kosovës!

17 shk

Gëzuar Pavarsinë e Kosovës!

Gëzuar Pavarsinë e Kosovës! 17 shkurti është ditë e shënuar për popullin e Kosovës dhe gjithë shqiptarët.

Sot, ne sëbashku festojmë një arritje të madhe historike për kombin tonë. Në këtë ditë, ashtu siç në çdo ditë e brez pas brezi, kujtojmë dhe përulemi me nderimin dhe mirënjohjen me të thellë, para luftëtarëve, intelektualëve, veprimtareve, bijëve dhe bijave të kombit tonë që dhanë jetën për ta gëzuar këtë ditë.

Në përvjetorin e njëmbëdhjetë të pavarësisë, kemi nderin, krenarinë dhe gëzimin t’i urojmë popullit të Kosovës lumturi e prosperitet.

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter