Lajme

22 tet
Fillimi i vitit të ri akademik 2018/2019 – Studime Bachelor

Viti i ri akademik 2018/2019 Procesi mësimor në nivelin e studimeve Bachelor për Semestrin Dimëror të vitit akademik 2018/2019 ka filluar me dt. 22 tetor 2018 (E Hëne) sipas orarit zyrtar të publi...

më shumë
13 tet
Themelohet “Asociacioni Alumni” i Kolegjit “Globus”

Themelohet "Asociacioni Alumni" me dt. 13 tetor 2018 në Prishtinë. Në qendër të filozofisë së Globusit si institucion arsimor është se gjithçka sillet rreth studentit; dija dhe shërbimi. Në G...

më shumë
13 tet
Kolegji Globus – 10 vite punë – Alumni Day

Eventi “Alumni Day” do të organizohet me dt. 13 tetor 2018 (E shtune) në Hotel “Emerald”, prej orës 11.00 – 13.00. Marrja e diplomës universitare, qoftë ajo në nivel Bachelor, Master, nuk...

më shumë
18 sht
Kolegji “Globus” ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Sindikatën e Pavarur të Doganave të Kosovës (SPDK)

Kolegji “Globus” ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Sindikatën e Pavarur të Doganave të Kosovës (SPDK) me dt. 14.09.2018 (E Premte). Kolegji "Globus" e vlerëson lartë punën profesion...

më shumë
04 sht
Përfaqësuesit e Kolegjit “Globus” vizituan SHME “Isa Boletini” – Podujevë

Përfaqësuesit e Kolegjit “Globus” , Rektori Prof.dr.Nazmi MUSTAFA, Sekretari Gjeneral Ahmet ARIFI dhe Menaxheri Kushtrim ZEBICA vizituan Shollën e Mesme Ekonomike “Isa Boletini” në Komunën e Po...

më shumë
03 sht
Kolegji “Globus” ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Sindikatën e Policisë së Kosovës (SPK)

Kolegji “Globus” ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Sindikatën e Policisë së Kosovës (SPK) me dt. 03.09.2018 (E Hëne). Kjo marrëveshje ka benefite të shumta reciproke të institucioneve...

më shumë
20 kor
KONKURS PËR VITIN AKADEMIK 2018/2019 – Master

Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus" shpall konkurs të studimeve universitare Master për regjistrimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2018/2019 për Kampusin në Prishtinë. Për më...

më shumë
20 kor
Konkurs për vitin akademik 2018/2019 Bachelor

Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus" shpall konkurs të studimeve universitare Bachelor për regjistrimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2018/2019. Për më shumë informata na kontak...

më shumë
26 kor
Studime universitare dhe certifikim profesional

Vazhdo karrierën në studime universitare dhe certifikim profesional nga Kolegji GLOBUS dhe Instituti KAF Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” ka marrëveshje bashkëpunimi me Institutin p...

më shumë
21 gus
Me fat Kurban Bajrami

Të nderuar, Festa e Kurban Bajramit është festë finsike dhe ditë e shenjtë, e cila gjithmonë na ka bashkuar me familjen e të afërmit. Urojmë që mirësia, ndihma e respekti ndaj njëri-tjetrit,...

më shumë
27 kor
Aktivisti i të drejtave dhe lirive të shqiptarëve – Adem DEMAÇI

Kolegji “Globus” shpreh pikëllimin e thellë dhe ngushëllimet më të sinqerta për vdekjen e patriotit Adem DEMAÇI. Ngushëllime të veçanta për familjarët e të afërmit e Bacës Adem, por edhe ...

më shumë
12 qer
Në shenjë nderimi për Legjendë e futbollit Fadil Vokrri

Kolegji “Globus” me dhimbje të thellë dhe pikëllim të madhë e ka pranuar lajmin e zi për vdekjen e legjendës së futbollit Fadil VOKRRI. Fadili nuk ishte vetëm futbollistë, ai ishte misionar...

më shumë
11 qer
Kolegji “Globus” mirëpriti ekspertin e qeverisjes lokale z. Besnik TAHIRI

Në Kolegjin “Globus” ishte eksperti i qeverisjes lokale z. Besnik TAHIRI për një ligjeratë publike dhe diskutojë lidhur me temën: “Strategjia e procesit të decentralizimit dhe qeverisja e pusht...

më shumë
01 qer
Ligjeratë frymëzuese për studentët e Kolegjit “Globus”

Ligjeratë frymëzuese për studentët e Kolegjit "Globus" nga biznesmeni i fuqishëm dhe deputeti z. Ramiz KELMENDI. z. Ramiz KELMENDI ka mbajtur një ligjëratë para studentëve të Kolegjit “Globus...

më shumë
09 maj
Vizita studentore në Birrarinë e Pejës

Kolegji “Globus” në bashkëpunim me “Birrarin e Pejës” për vitin e dytë radhazi me dt. 09 maj 2018 ka dërguar studentët për vizitë një ditore në fabrikë. Vizita ka qenë me karakter studi...

më shumë