Lajme

27 pri
1 Majit – Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve.

Të nderuar profesor dhe studentë, Ju informojmë se Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” është në pushim me dt. 30/04/2018 (E Hëne) dhe 01/05/2018 (E Marte) për nderë të festës s...

më shumë
13 pri
Provimet Master 14.04.2018

Provimet Master Ju informojë se me dt. 14.04.2018 (E shtune) në ora 10.00 AM - Amfiteatri nr.1 do të organizohet provimi “Interkultura dhe etika në biznes” me Prof.asoc.dr.Bedri BAHTIRI. Orari i...

më shumë
12 pri
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore

Me dt. 20.04.2018 (E Premte) fillojnë ligjeratat për lëndën"Menaxhimi i Burimeve Njerëzore"  Studime Master   Orari i ligjeratave vlen për studentët e vitit të parë (Regjistruar 2017/2018) ...

më shumë
06 pri
Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Të nderuar studentë, profesor dhe bashkëpunëtor të Kolegjit “Globus”, Kolegji “Globus” nuk do të punojë me dt. 09.04.2018 (E hëne) për nderë të festës zyrtare: Dita e Kushtetutës së...

më shumë
09 mar
Semestri Veror 2017/2018

Të nderuar student informoheni se procesi mësimor për Semestrin Veror të vitit akademik 2017/2018 fillon me dt. 12 mars 2018 (E Hëne). Te publikuar keni orarin sipas programit: Biznes dhe Menaxhm...

më shumë
07 mar
Urime 7 Marsi- Dita e Mësuesit

Kolegji "Globus" të gjithë mësimdhënësve ju uronë 7 Marsin, Ditën e Mësuesit, urojmë që misionin tuaj fisnik për edukimin dhe arsimimin e brezave të rinj, ta kryeni me vullnet dhe angazhim të m...

më shumë
23 shk
“BUSINESS – STARTUP IDEAS” – trajnimi falas

Kolegji "Globus" ka implementuar suksesshëm dhe falas trajnimin "BUSINESS - STARTUP IDEAS" për ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve në Kampusin Prishtinë dhe Podujevë. Përfituesit janë trajnua...

më shumë
01 mar
Women’s Business Association SHE – ERA

Njoftim 2018 Taiwan, International ICDF Programi i Bursave për Arsimin e Lartë (Bachelor, Master & Ph.D.) Programi i Bursave Ndërkombëtare të Arsimit të Lartë në Taiwan, sponsorizuar nga Fon...

më shumë
22 shk
Trajnimi “Prokurimi publik dhe e-prokurimi”

Kolegji "Globus" ka implementuar suksesshëm dhe falas trajnimin "Prokurimi publik dhe e-prokurimi” për ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve në Kampusin Prishtinë. Përfituesit janë trajnuar p...

më shumë
17 shk
Gëzuar Pavarsinë e Kosovës!

17 shkurti është ditë e shënuar për popullin e Kosovës dhe gjithë shqiptarët. Sot, ne sëbashku festojmë një arritje të madhe historike për kombin tonë. Në këtë ditë, ashtu siç n...

më shumë
12 shk
Konferenca e 11-të e promovuar edhe në Itali

Portali PECOB - Portal on Central Eastern and Balkan Europe - University of Bologna - 117, c.so della Repubblica - Italy, ka promovuar konferencën e 11-të të organizuar nga Kolegji Globus me partnerët e...

më shumë
09 shk
Ligjerta publike nga Ish – presidenti i Republikës së Kosovës Prof.dr.Fatmir SEJDIU

Ish - presidenti i Republikës së Kosovës Prof.dr.Fatmir SEJDIU me rastin e shënimit të dhjet vjetorit të Republikës së Kosovës dhe shënimit të vitit mbarëkombëtar të Skenderbeut me dt. 09/02/2...

më shumë
05 tet
Marrëveshje bashkëpunimi

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet: FAKULTETIT TË EKONOMISË DHE AGROBIZNESIT TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS dhe KOLEGJI I MENAXHMENTIT INTERNACIONAL "GLOBUS". Kjo marrëveshje synon reliz...

më shumë
08 dhj
Fillimi i vitit të ri akademik Master me një organizim të veçantë

Kolegji “Globus” është Qendër e Arsimit të Lartë në Kosovë, në fushën e shkencave ekonomike dhe menaxheriale ndërkombëtare dhe është i gatshëm t’i pranojë sfidat që i parashtron edukim...

më shumë
01 dhj
Memorandum of Understanding for an international collaboration framework agreement

Memorandum of Understanding for an international collaboration framework agreement between the College of International Management "Globus" and CCLP - Worldwide the International Organization of Education C...

më shumë