Fillon Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë

12 nen

Fillon Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë

Fillon Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë

Nën udhëheqjen e Innovation Centre Kosovo dhe në bashkëpunim me American Chamber of Commerce in Kosovo – Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe Kuvendin e Republikës së Kosovës, është lansuar Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë, javë gjatë së cilës në rreth 170 vende të botës zhvillohen aktivitete të ndryshme për të ngritur vetëdijësimin mbi rolin e ndërmarrësisë dhe inovacionit.

Përveç, Kolegjit “Globus” si dhe partnerëve dhe mbështetësve tjerë të GEW18, pjesë e ceremonisë ishin edhe Kryeparlamentari Kadri Veseli, Kryeministri Ramush Haradinaj, zv. Ambasadorja Amerikane Colleen Hyland U.S. Embassy Pristina, Kosovo & Riccardo Serri, Zëvendësshef i Zyrës së BE-së në Kosovë European Union Kosovo.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter