Nderohet me mirënjohje znj. Mirlinda Kusari Purrini

21 nen

Nderohet me mirënjohje znj. Mirlinda Kusari Purrini

Znj. Mirlinda Kusari Purrini, ligjeruese pranë Kolegjit “Globus” dhe njëkohësisht themeluese e Shoqatës së Grave në Biznes SHE-ERA,  nderohet me mirënjohje nga European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) dhe TEB Bank për kontributin e dhënë për gratë sipërmarrëse në Kosovë.

46506127_2857360080956172_3894067639772774400_n
36

 

 

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter