Master – Fillimi i vitit të ri akademik 2017/2018

08 dhj

Master – Fillimi i vitit të ri akademik 2017/2018

Të nderuar studentë,

Me rastin e fillimit të vitit të ri akademik 2017/2018 në nivelin e studimeve Master me dt. 08/12/2017 (E Premte) ne ora 17.00 – 18.00 në Kolegjin e Menaxhmentit Internacional “Globus” do të mbajë Ligjeratë dhe diskutim publikë – Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë – z. Qemal MINXHOZI.

Tema “Bashkëpunimi në mes të Kosovës dhe Shqipërisë drejt proceseve Integruese Evropiane”.
Pas kësaj ligjerate me ambasadorin do të vazhdojnë ligjeratat e studimeve Master me bashkëpunëtorin nga Shqipëria Prof.dr.Sherif BUNDO.

Ftoheni të merrni pjesë!
Ju mirëpresim!
Kolegji “Globus”
CV e Ambasdorit: Linku CV

 

 

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter