Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

06 pri

Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Të nderuar studentë, profesor dhe bashkëpunëtor të Kolegjit “Globus”,

Kolegji “Globus” nuk do të punojë me dt. 09.04.2018 (E hëne) për nderë të festës zyrtare: Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Orari i rregullt i punës dhe procesi mësimor fillojnë me dt. 10.04.2018 (E marte).

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter