DREJT SË ARDHMES ME NE

Studime universitare në fushën e ekonomisë me përmbajtje të karakterit ndërkombëtar

Programet Ju investoni kohën!
Financa dhe Banka

Ky program është konceptuar për të siguruar njohuri të plota të disiplinave kryesore të sistemit të financave dhe bankave, duke vlerësuar fusha të ndryshme funksionale të përfshira në të.

Menaxhment Gjeneral Internacional

Programi ofron lidhshmëri në mes teorisë dhe praktikave që ofrojnë bazë solide për diversitetin e menaxhimit internacional në përgjithësi.

Kontabilitet dhe Auditim

Programi është konceptuar për të rritur njohuritë e studentëve që dëshirojnë të zhvillojnë një karrierë të suksesshme në fushën e kontabilitetit dhe auditimit.

Menaxhment Gjeneral Internacional

Programi Master zhvillon menaxherët me kompetenca unike ndër-kulturore, të aftë të zbatojnë konceptet e avancuara të menaxhimit ndërkombëtare dhe udhëheqjes në botën e biznesit ndërkombëtar.

Financa, Banka dhe Kontabilitet

Studentët do të fitojnë njouhri, aftësi dhe shkathtësi të avancuara lidhur me mjedisin financiar ndërkombëtar në përputhje me nevojat e tregjeve financiare.

Lajmet dhe eventet

Të fundit nga Kolegji Globus

27 nen
Urime 28 Nëntori, Dita e Flamurit Kombëtar

Kolegji "Globus" ju uron festën kombëtare të gjithë shqiptarëve të të gjitha trojeve etnike

lexo më shumë
21 tet
FILLIMI I VITIT TË RI AKADEMIK 2019/2020

Procesi mësimor në nivelin e studimeve Bachelor për Semestrin Dimëror të vitit akademik 2018/2019 ka filluar me dt. 21 tetor 2019 (E Hëne)

lexo më shumë
10 qer
Ka filluar afati i provimeve të qershorit për studime Bachelor

Të nderuar studentë informoheni se ka filluar afati i provimeve Qershor 2019 për nivelin e studimeve Bachelor.....

lexo më shumë
lexo lajme tjera