Ligjerata – Njoftohu me zemrën tënde

27 kor

Ligjerata – Njoftohu me zemrën tënde

Dje, në Kolegjin “Globus” në bashkëpunim me klubin XTrailers u organizua ligjërata me temën “Njoftohu me zemrën tënde” nga znj.Nora GASHI, kardiologia nga New Yorku.

Ajo ligjëroi për parandalimin e infarktit dhe kujdesin që secili duhet t’i kushtojë zemrës.

Falenderim të veçantë për doktoreshën e cila i bëri falas mbi 50 kontrolla të zemrës dhe falenderim i veçantë të gjithë pjesëmarrësve tjerë që erdhën të dëgjojnë ligjeratën

37837600_1865933146762056_4510659230755192832_n
37846597_1865348593487178_6072269293305724928_n
37860089_1865933066762064_7423373001405497344_n
37865710_1865348546820516_1282371874742861824_n
37884737_1865933063428731_9038802556112863232_n
37978435_1865933153428722_10517125072420864_n

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter