Uranik BEGU, Drejtor ekzekutiv i ICK-së

22 nen

Uranik BEGU, Drejtor ekzekutiv i ICK-së

“Ne si komunitet kemi një detyrim, që këtë ekosistem të ndëmarrësisë që jemi duke e ndërtuar bashkarisht, t’a zhvillojmë mbi parime të pavarësisë profesionale dhe bashkëpunimit të sinqertë, duke ndihmuar dhe inspiruar në veçanti të rinjtë dhe rejat që kanë synim vetëpunsimin dhe zhvillimin e ndërmarrjeve të reja, innovative si parakusht i zhvillimit ekonomik dhe përmirësimit të mirëqenies në vend.”

Uranik BEGU, Drejtor ekzekutiv i ICK-së.

23561386_1588346827854024_2121446459052552774_n
23658443_1588352617853445_3158541171655054432_n

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter