Themelohet “Asociacioni Alumni” i Kolegjit “Globus”

13 tet

Themelohet “Asociacioni Alumni” i Kolegjit “Globus”

Themelohet “Asociacioni Alumni” me dt. 13 tetor 2018 në Prishtinë.

Në qendër të filozofisë së Globusit si institucion arsimor është se gjithçka sillet rreth studentit; dija dhe shërbimi. Në Globus funksionon shkëlqyeshëm trekëndëshi administratë-staf akademik-student dhe për secilën nga këto pika janë ngritur institucione dhe zyra përkatëse për mbështetje dhe bashkëpunim. “Asociacioni Alumni” është fytyra jonë në treg, historiku dhe e ardhmja e Kolegjit.

Marrja e diplomës universitare, qoftë ajo në nivel Bachelor, Master, nuk nënkupton fundin e studimeve dhe të mësuarit, nuk mund të konceptohet si fundi i profesionalizimit dhe përshtatjes me kërkesat e tregut të punës. Përkundrazi, mbas këtij momenti lind dhe vendoset një marrëdhënie e re me Kolegjin: anëtarësimi dhe angazhimi aktiv në “Asociacionin alumni”.

Qëllimi i këtij eventi është për të ndarë eksperiencat tuaja dhe për të festuar në një ceremoni të organizuar me këtë rast sepse sado të rëndësishme komunikimet tona të herëpashershme nëpër rrjete sociale, asgjë nuk e zëvendëson takimin face-to-face, prandaj e kemi organizuar këtë aktivitet dhe kemi mundësinë të shkëmbejmë disa fjalë me njëri-tjetrin në lidhje me eksperiencat tona, të cilat sado të ndryshme, prapë se prapë ngjizen nga një gjuhë e përbashkët, që është formuar këtu në Kolegjin “Globus”.

10
2
3
5
6
7
8
9
20181013_091251_353
20181013_091437_939
20181013_091619_545
20181013_092006_131
20181013_092429_930
20181013_092445_067
20181013_092459_233
20181013_093424_240
20181013_093443_691
20181013_093546_273
20181013_093616_477
20181013_093642_211
20181013_093720_406
20181013_093837_083
20181013_093924_144
20181013_094043_978
20181013_094108_856
20181013_094220_595
20181013_094256_471
20181013_094324_481
20181013_094652_589
20181013_095124_540
20181013_095153_376
20181013_095231_784
20181013_095330_732
20181013_095413_031
20181013_095454_899
20181013_095517_244
20181013_095616_931
20181013_095702_392
20181013_095746_762
20181013_095815_645
20181013_095918_815
20181013_100007_976
20181013_100148_293
20181013_100210_827
20181013_100316_797
20181013_100338_198
20181013_100358_211
20181013_100622_992
20181013_100639_471
20181013_100725_820
20181013_100844_064
20181013_101001_020
20181013_101101_352
20181013_101153_938
20181013_101253_460
20181013_101420_822
20181013_101534_140
20181013_101602_686
20181013_101620_973
20181013_101706_994
20181013_101754_128
20181013_101834_211
20181013_101853_029
20181013_101941_189
20181013_102051_718
20181013_102138_452
20181013_102254_201
20181013_102339_646
20181013_102356_468
20181013_102523_812
20181013_102601_003
20181013_102626_727
20181013_102701_446
20181013_102738_165
20181013_102810_871
20181013_110305_514
20181013_112206_919
20181013_112304_191
20181013_112511_356
20181013_112547_511
20181013_112700_687
20181013_112724_041
20181013_112820_501
20181013_112845_101
20181013_112925_043
20181013_112938_557
20181013_113030_788
20181013_113116_278
20181013_113137_054
20181013_113154_695
20181013_113227_368
20181013_113315_001
20181013_113429_920
20181013_113532_859
20181013_113604_366
20181013_113633_973
20181013_113715_191
20181013_113751_701
20181013_113833_368
20181013_113907_875
20181013_114036_125
20181013_114137_667
20181013_114608_901
20181013_114754_057
20181013_114819_940
20181013_114840_519
20181013_114909_653
20181013_114923_788
20181013_115127_762

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter