Kalendari i studimeve

Të nderuar studentë të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional “Globus”  ju informojë se me dt.12 Mars 2018 (E Hëne) ka filluar semestri veror i vitit akademik 2017/2018  në nivelin e studimeve Bachelor dhe bashkangjitur e gjeni kalendarin akademik.

Në kalendar janë të gjitha sçarimet rreth datave dhe aktiviteteve për implementim të procesit mësimor dhe ju nevojitet për planifikim të agjendës tuaj.

Kalendari i vitit akademik 2017-2018
Shkarko