04 pri
Milaim Berisha

  Grada/Titulli:  Dr. Funksioni: Pedagog Kontakt: Milaim.Berisha@kolegjiglobus.com   Lindur në vitin 1977 në Prishtinë. Shkollën fillore dhe të gjimnazin “Sami Frashëri” t...

more
04 pri
Mustafë Murturi

...

more
04 pri
Arianita Beqa – RRACI

...

more
04 pri
Kushtrim Zebica

...

more
04 pri
Arta Hoti

...

more
04 pri
Ilire Ahmeti

...

more
04 pri
Dr. Muhamet Spahiu

...

more
04 pri
Shqipdona Hashani- Siqani

Grada/Titulli: MSc. Funksioni: Profesoresh Kontakt: shqipdonahashani@kolegjiglobus.com   Shqipdona Hashani- Siqani e lindur në Janar të vitit 1989 në Prishtinë. Shkollën e mesme ka për...

more
04 pri
Prof.Ass.Dr. Erëza Arifi

...

more
04 pri
Ardian Jashari

...

more
04 pri
Azem Rexhaj

Grada/Titulli: Mr. Sc. Funksioni: Ligjerues  Kontakt: azemrexhaj@gmail.com   Lindur në vitin 1975 në Pejë. Shkollën tetë vjeçare dhe atë te mesme I ka përfunduar ne Istog. Ne vitin ...

more
04 pri
Bedri Bahtiri

...

more
04 pri
Fitim Haliti

...

more
04 pri
Prof.ass.dr Qazim Tmava

...

more
04 pri
Sahit Surdulli

...

more