04 pri
Donika Dabishevci

Donika Dabishevci (1980), Prishtinë, ka mbaruar Fakultetin dhe Studimet Master në Degën ‘Letërsi Shqipe’ pranë Fakultetit Filologjik të Universitetit të Prishtinës, ndërsa në vitin 2013 ka do...

more
04 pri
Kastriot Pehlivani

Departamenti: Menaxhim Grada/Titulli: Dr.sc. Funksioni: Mësimdhënës /Pedagog i brendshëm Kontakti: kastri71@hotmail.com Lindur në vitin 1971 në Pejë. Shkollën fillore dhe Gjimnazin “11...

more
04 pri
Faruk Hajrizi

Grada/Titulli: Prof. Ass. Dr. Funksioni: Pedagog i brendshëm Kontakt: farukhajrizi@gmail.com   Lindur në vitin 1979 në Mitrovicë. Shkollën tetë vjeçare “Bedri Gjinaj” dhe gjimnazi...

more
04 pri
Ymer Shatri

...

more
04 pri
Skender Bublaku

Grada/Titulli: Dr.sc Funksioni: Pedagog i brendshëm Kontakt: s.bublaku@hotmail.com   Lindur në vitin 1967 në Drenas . Shkollën tetë vjeçare  dhe shkollën e mesme teknike përfundua...

more
04 pri
Donika ALIU – ZHUJA

Lindi më 24 janar 1974 në Mitrovicë. Shkollën fillore dhe të e mesme e përfundoi në vendlindje. Fakultetin e Ekonomik e përfundoi në mars të vitit 1998 për të vazhduar studimet e pasuniversitare...

more
04 pri
Milaim Berisha

  Grada/Titulli:  Dr. Funksioni: Pedagog Kontakt: Milaim.Berisha@kolegjiglobus.com   Lindur në vitin 1977 në Prishtinë. Shkollën fillore dhe të gjimnazin “Sami Frashëri” t...

more
04 pri
Mustafë Murturi

...

more
04 pri
Arianita Beqa – RRACI

...

more
04 pri
Kushtrim Zebica

...

more
04 pri
Arta Hoti

...

more
04 pri
Ilire Ahmeti

...

more
04 pri
Muhamet Spahiu

...

more
04 pri
Shqipdona Hashani- Siqani

Grada/Titulli: MSc. Funksioni: Profesoresh Kontakt: shqipdonahashani@kolegjiglobus.com   Shqipdona Hashani- Siqani e lindur në Janar të vitit 1989 në Prishtinë. Shkollën e mesme ka për...

more
04 pri
Erëza Arifi

...

more