Provimi Master -Menaxhimi i Financave Ndërkombëtare

08 jan

Provimi Master -Menaxhimi i Financave Ndërkombëtare

Të nderuar studentë në studime Master të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional “Globus” ju informojmë se me dt.13 Janar 2018 (E Shtune) në ora 10.00 do të organizohet provimi “Menaxhimi i Financave Ndërkombëtare”.

Provimi vlen për studentët e programit:

BIZNES DHE MENAXHMENT me specializime:
1. Menaxhment Gjeneral Internacional
2. Financa, Banka dhe Kontabilitet

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter