PROVIMI MASTER – Menaxhimi i Burimeve Njerëzore

11 maj

PROVIMI MASTER – Menaxhimi i Burimeve Njerëzore

Të nderuar studentë në studime Master të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional “Globus”  ju informojë se me dt. 12.05.2018 (E shtune) në ora 11.00 AM  – Amfiteatri nr.1 do të organizohet provimi Master “Menaxhimi i Burimeve Njerëzore”

 Orari i provimit vlen për studentët e vitit të parë (Regjistruar 2017/2018) në programin:

ü  Biznes dhe Menaxhment me specializim:

  • Menaxhment Gjeneral Internacional
  • Financa, Banka dhe Kontabilitet

 

Të gjitha të rejat për provimet master mund ti përcjellni në linkun e Orarit të provimeve Master

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter