Provimet Master 14.04.2018

13 pri

Provimet Master 14.04.2018

Provimet Master

Ju informojë se me dt. 14.04.2018 (E shtune) në ora 10.00 AM – Amfiteatri nr.1 do të organizohet provimi “Interkultura dhe etika në biznes” me Prof.asoc.dr.Bedri BAHTIRI.

Orari i provimit vlen për studentët e vitit të parë (Regjistruar 2017/2018) dhe vitit të dytë (Regjistruar 2016/2017) në programin:

Biznes dhe Menaxhment me specializim:

· Menaxhment Gjeneral Internacional

Gjithashtu ju informojë se me dt. 14.04.2018 (E shtune) në ora 10.00 AM – Salla nr.1 do të organizohet provimi “Menaxhimi i riskut në institucione financiare” me Prof.ass.dr.Esat DURGUTI.

Orari i provimit vlen për studentët e vitit të parë (Regjistruar 2017/2018) dhe vitit të dytë (Regjistruar 2016/2017) në programin:

Biznes dhe Menaxhment me specializim:

· Financa, Banka dhe Kontabilitet

 

Me shume rreth provimeve mund te percjellni Linkun e orarit te provimeve Master

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter