+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Promovimi i programeve studimore në Komunën e Podujevës

Kolegji i Menaxhmentit Internacional Globus, duke filluar nga sot në Komunën e Podujevës, respektivisht në Shkollat e Mesme organizon me Stafin Akademik promovimin e programeve studimore për maturantët e komunës së Podujevës dhe shpalos ofertën për studime Bachelor në Qytetin e Podujevës.

Vizita sot fillon me Shkollën e mesme ekonomike “Isa Boletini” në Podujevë.