+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Programi i Praktikës në Bankën Raiffeisen!

Të nderuar,

Ju njoftojmë që akvititeti tradicional i pragramit të praktikës në bankën Raiffeisen do të organizohet edhe këtë vit.
Programi Raiffeisener do të zhvillohet në periudhën  01 korrik- 31 gusht  2016.

Sikurse edhe në vitet e kaluara, edhe këtë vit banka Raiffeisen ju fton të  vazhdojmë  bashkëpunimin me Kolegjin e Menaxhmentit Internacional “Globus” në  mënyrë  që të kemi sa më shumë mundësi të përzgjedhjes së studentëve më të mirë për praktikë, që është në interes të përbashkët si për ju dhe studentët tuaj, ashtu edhe për ne.

Programi i praktikës  është një mundësi ideale që studentët të zhvillojnë njohuritë e tyre, t’a praktikojnë diturinë e fituar dhe të aftësohen për punësim.

Data e fillimit te aplikimit të studentëve per praktikë është 12 maj – 20 maj 2016!

Kjo shpallje vlen për studentët e vitit të tretë Bachelor.
Për më shumë detaje, shiko shpalljen

Të gjithë studentët që i plotësojnë kriteret në fazën e testit nevojitet të kenë me vete nje dokument zyrtar të lëshuar nga kolegji juaj që dëshmon notën mesatare dhe vitin e studimit

Për cdo informatë shtesë, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.

Falemnderit për bashkëpunim!
RF

 

 

 

 

 

Me respekt,
Arbesiana Agaj
Training Officer
Human Resources & Training Department

Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C
Eqrem Çabej 8, Prishtinë 10000, Kosovë

Tel:  +381(0)38 222 222 384
Fax: +381(0)38 20 30 1 118
E-mail: arbesiana.agaj@raiffeisen-kosovo.com
www.raiffeisen-kosovo.com