Përfaqësuesit e Kolegjit “Globus” vizituan SHME “Isa Boletini” – Podujevë

04 sht

Përfaqësuesit e Kolegjit “Globus” vizituan SHME “Isa Boletini” – Podujevë

Përfaqësuesit e Kolegjit “Globus” , Rektori Prof.dr.Nazmi MUSTAFA, Sekretari Gjeneral Ahmet ARIFI dhe Menaxheri Kushtrim ZEBICA vizituan Shollën e Mesme Ekonomike “Isa Boletini” në Komunën e Podujevës. Gjatë vizitës u takuan me drejtorin e shkollës z. Fehmi ZEQIRI, profesorin Gani HOTI dhe zëvendës drejtorin Naser ZHEGROVA.

Vizita ishte miqësore për t’ju uruar fillimin e vitit të ri shkollor dhe përgjatë takimit u diskutua për rritjen e bashkëpunimit në projekte zhvillimore të cilat janë në funksion të ngritjes së cilësisë së edukimit dhe arsimimit të rinjëve.

Urojmë të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit për një vit të suksesshëm shkollor.

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter