Orari i provimeve Master

28 mar

Orari i provimeve Master

Orari i provimeve Prill 2018
Shkarko


Të nderuar student gjeni Orarin e afatit të rregullt të provimeve –  Prill 2018  për nivelin e studimeve Master – Qendra Prishtinë.

Vërejtje:        

  1. Afati për paraqitjen e provimeve fillon me dt. 29 mars 2018 (E Enjte) deri më dt. 06 prill 2018 (E Premte) prej orës 10.00 – 18.00 (vetëm gjatë ditëve të punës);
  2. ID e Kolegjit jeni të obliguar ta keni me vete me rastin e paraqitjes së provimeve në administratën e Kolegjit;
  3. Obligimet financiare duhet t’i  përmbyllni sipas kontratës;
  4. Mos respektimi i rregullave sipër nuk do t’ju mundësojë paraqitjen e provimeve dhe  e humbni të drejtën e shfrytëzim

 

 

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter