Orari i kolokviumeve – Prishtinë

04 pri

Orari i kolokviumeve – Prishtinë

Tani jemi në Javën e pestë të vitit akademik 2017/2018 dhe sipas plan-programit të Semestrit Veror në Javën e pestë është i planifikuar organizimi i Kolokviumit të parë për të gjitha lëndët në KMI “Globus” – Qendra Prishtinë.

Andaj ju njoftojmë me kohë që të përgatiteni !

 

Orari i Kolokviumeve Viti i I-rë
Shkarko
Orari i Kolokviumeve Viti i II-të
Shkarko
Orari i Kolokviumeve Viti i III-të
Shkarko

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter