Orari i kolokviumeve – Podujevë

09 maj

Orari i kolokviumeve – Podujevë

Tani jemi në Javën e nëntë të vitit akademik 2017/2018 dhe sipas plan-programit të Semestrit Veror në Javën e dhjetë është i planifikuar organizimi i Kolokviumit të dytë për të gjitha lëndët në KMI “Globus” – Dega  Podujevë.

Andaj ju njoftojmë me kohë që të përgatiteni !

 

Orari i Kolokviumeve Viti i I-rë
Shkarko
Orari i Kolokviumeve Viti i II-të
Shkarko
Orari i Kolokviumeve Viti i III-të
Shkarko

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter