+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Orari i para – afatit te provimeve per Janar 2017

Përshëndetje,

Të nderuar student bashkangjitur e gjeni Orarin e para – afatit të provimeve – Janar 2017  për nivelin e studimeve Bachelor – Qendra Prishtinë dhe Dega Podujeve.

Shkarko Orarin ne Prishtine Globus – Prishtine – Orari i para-afatit te provimeve – Janar 2017

Shkarko Orarin ne PodujeveGlobus – Podujeve – Orari i para-afatit te provimeve Janar 2017

Vërejtje:        

  1. Afati për paraqitjen e provimeve fillon me dt. 16 Janar 2017 (E Hene) deri më dt. 21 Janar 2017 (E Shtune) prej orës 10.00 – 17.00;
  2. Indeksin/ ID e Kolegjit jeni të obliguar ta keni me vete me rastin e paraqitjes së provimeve;
  3. Obligimet financiare duhet t’i keni të përmbyllura sipas kontratës ;
  4. Mos respektimi i rregullave sipër nuk do t’ju mundësojë paraqitjen e provimeve dhe  e humbni të drejtën e shfrytëzimit të afatit të provimeve;