+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

MARRËVESHJE BASHKPUNIMI KOLEGJI GLOBUS – SBASHK

Rektori i Kolegjit të MenaxhmentitInternacional “Globus” Prof. Dr. Nazmi Mustafa dhe kryetari i SBASHK-ut,Rrahman Jasharaj kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi.
Marrëveshja e nënshkruar u mundëson anëtarëve të SBASHK-ut dhefamiljarëve të tyre të studiojnë në Kolegjin e MenaxhmentitInternacional “Globus” studimet themelore Bachelor dhe atopasuniversitare Master me zbritje prej 10%

foto-poost-ngjarje-02