Marrëveshje bashkëpunimi

05 tet

Marrëveshje bashkëpunimi

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet:
FAKULTETIT TË EKONOMISË DHE AGROBIZNESIT TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS dhe
KOLEGJI I MENAXHMENTIT INTERNACIONAL “GLOBUS”.

Kjo marrëveshje synon relizimin e bashkëpunimit shkencor, mësimit dhe të aktiviteteve të shkëmbimit të stafit akademik, kërkimor dhe/ose studentëve.

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter