Ligjerta publike nga Ish – presidenti i Republikës së Kosovës Prof.dr.Fatmir SEJDIU

09 shk

Ligjerta publike nga Ish – presidenti i Republikës së Kosovës Prof.dr.Fatmir SEJDIU

Ish – presidenti i Republikës së Kosovës Prof.dr.Fatmir SEJDIU me rastin e shënimit të dhjet vjetorit të Republikës së Kosovës dhe shënimit të vitit mbarëkombëtar të Skenderbeut me dt. 09/02/2018 (E Premte) e vizitojë Kolegjin e Menaxhmentit Internacional “Globus”.

Prof.dr.Fatmir SEJDIU ligjëroi temën për shtetformimin e Republikës së Kosovës dhe rolin e shteteve shqiptare në ballkan dhe evropë. Gjithashtu ka folur për çështjet më të komentuara aktualisht në skenën politikë në Kosovë.

Kolegji “Globus” e nderoi me mirënjohje për kontributin e dhënë në arsimimin e brezave dhe rolin shtetformues të Republikës së Kosovës.

28056824_1673566109332095_8088417620321347572_n
28056079_1673568759331830_6750002708707912102_n
27972979_1673566475998725_1165599341620940877_n
27867687_1673566259332080_7051920097589107959_n
27858243_1673566159332090_1154979866863232150_n
27750067_1673566552665384_4657810211488425330_n
27750463_1673566372665402_8007690318366368027_n
27751551_1673566922665347_8878700359111816819_n
27752222_1673566745998698_2042923702848988830_n
27858171_1673566965998676_2813162262267465161_n
27658097_1673566855998687_7082225618134698745_n
27657305_1673568569331849_3784846848397716457_n
27657178_1673566019332104_4254116434794473798_n

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter