Ligjeratë publike – Storie suksesi

30 maj

Ligjeratë publike – Storie suksesi

Ju informojmë se kemi nderin ta kemi mysafir afaristin dhe politikanin e suksesshëm Kosovar z. Ramiz KELMENDI të mbajë ligjeratë publike dhe të diskutojë lidhur me temën: “Rrugëtimi dhe strategjia zhvillimore për ndërtimin e një biznesi të suksesshëm”.

Ligjerata do të mbahet me dt. 31 maj 2018 (E Enjte) në ora 17.00, Salla e Konferencave – kati II – Kampusi i Kolegjit Globus – Prishtinë.

Pjesëmarrja është e hapur dhe publike!

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter