Ligjeratë publike – Ish Presidenti Prof.dr.Fatmir Sejdiu

29 jan

Ligjeratë publike – Ish Presidenti Prof.dr.Fatmir Sejdiu

Me rastin e shënimit të dhjetë vjetorit të Republikës së Kosovës dhe shënimit të vitit mbarëkombëtar të Skenderbeut me dt. 09/02/2018 (E Premte) do ta vizitojë Kolegjin e Menaxhmentit Internacional “Globus” ish Presidenti i Republikës së Kosovës Prof.dr.Fatmir SEJDIU.

Me rastin e vizitës do të mbajë ligjeratë dhe diskutim publikë me studentët, të diplomuarit, profesorët dhe bashkëpunëtorët e Kolegjit prej orës 17.00 – 18.00 (Salla e Konferencave) me temën “Shtet ndërtimi i Republikës së Kosovës dhe roli i shteteve shqiptare në Ballkan dhe Evropë”.

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter