Ligjerata Master – Paraja, Bankat dhe Tregjet Financiare

13 shk

Ligjerata Master – Paraja, Bankat dhe Tregjet Financiare

Të nderuar studentë të studimeve Master të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional “Globus” ju informojë se me dt. 23.02.2018 (E Premte) fillojnë ligjeratat për lëndën “Paraja, Bankat dhe Tregjet Financiare” me Prof.ass.dr.Esat DURGUTI.

Orari i ligjeratave vlen për studentët e vitit të parë (Regjistruar 2017/2018) dhe vitit të dytë (Regjistruar 2016/2017) në programin:

Biznes dhe Menaxhment me specializim:

· Financa, Banka dhe Kontabilitet

Orari i ligjeratave Paraja, Bankat dhe Tregjet Financiare
Shkarko

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter