Ligjerata Master – Analiza e Investimeve dhe Menaxhimi i Portfolios

13 shk

Ligjerata Master – Analiza e Investimeve dhe Menaxhimi i Portfolios

Të nderuar studentë të studimeve Master të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional “Globus” ju informojë se me dt. 23.02.2018 (E Premte) fillojn ligjeratat për lëndën “Analiza e Investimeve dhe Menaxhimi i Portfolios”

Orari i ligjeratave vlen për studentët e vitit të parë (Regjistruar 2017/2018) dhe vitit të dytë (Regjistruar 2016/2017) në programin:

Biznes dhe Menaxhment me specializim:

· Menaxhment Gjeneral Internacional

Orari i ligjeratave Analiza e Investimeve dhe Menaxhimi i Portfolios
Shkarko

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter