Konferenca e 11-të e promovuar edhe në Itali

12 shk

Konferenca e 11-të e promovuar edhe në Itali

Portali PECOB – Portal on Central Eastern and Balkan Europe – University of Bologna – 117, c.so della Repubblica – Italy, ka promovuar konferencën e 11-të të organizuar nga Kolegji Globus me partnerët e tij.

Linku për të parë detajet në Portalin Italian.

Konferenca është e hapur për të gjithë të interesuarit vendor dhe ndërkombëtar.

Informatat e detajuara të konferencës. 

 

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter