+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Kolegji “Globus” dhe Fondacioni “Cifti Buqinca” shkollojne vajza falas ne Kosove

Me dt. 24/11/2016 (E Enjte) është organizuar një takim në mes të studenteve të bursuara në Kolegjin Globus, Menaxhmentit të Kolegjit dhe Fondacionit “Buqinca”. Takimi u organizua për të diskutar rezultatet e studenteve të bursuara në vitin akademik 2015/2016 sepse aktualisht studentet janë në vitin e dytë të studimeve.

Në këtë takim Kolegji Globus dhe Fondacioni “Buqinca” shprehën gatishmërin që kjo nismë humanitare të vazhdohet edhe në të ardhmen për arsimimin e vajzave të cilat i kanë mundësit e kufizuara financiare të vazhdojnë studimet.

Në takim ishin prezent Rektori Prof.dr.Nazmi MUSTATA, Prorektori Prof.ass.dr.Enver KRASNIQI, MA. Kushtrim ZEBICA – Menaxher i ZSC’së, Cifti Buqinca dhe studentet e bursuara.
Një falenderim të vecantë për mbështetje mediale dhe promovim të këtij aktiviteti human i takon Radio Televizionit 21 dhe mediave tjera elektronike.

Per me shum informata vizitoni: Interviste per RTV21- Emisoni BonBon