Java e Kolokviumeve të dyta

08 jan

Java e Kolokviumeve të dyta

Të nderuar studentë,

Tani jemi në Javën e dhjetë të vitit akademik 2017/2018.) 08 Janar- 12 Janar  dhe sipas plan-programit të Semestrit Dimëror në Javën e dhjetë është i planifikuar organizimi i Kolokviumit të dytë për të gjitha lëndët sipas programeve studimore në KMI “Globus”, Kampusi Prishtinë dhe Dega Podujevë.

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter