FILLIMI I VITIT TË RI AKADEMIK 2018/2019 – STUDIME MASTER

23 nen

FILLIMI I VITIT TË RI AKADEMIK 2018/2019 – STUDIME MASTER

Viti i ri akademik 2018/2019

Procesi mësimor në nivelin e studimeve Master për Semestrin Dimëror të vitit akademik 2018/2019 ka filluar me dt. 23 nëntor 2018 (E Premte) sipas orarit zyrtar të publikuar nga Rektorati. Aktiviteti i fillimit të vitit akademik u përshendet me një fjalim rasti nga Rektorit Prof.dr.Nazmi MUSTAFA, Prorektor nderi Prof.dr.Sherif BUNDO dhe pedagogu nga Tirana Prof.dr.Ahmet CENI. Të pranishëm ishin stafin akademik dhe studentët të cilët u njoftuan lidhur me sistemin e studimeve, stafin akademik dhe infrastrukturën e Kolegjit “Globus”.

Ju urojmë suksese dhe mbarësi përgjatë studimeve të gjithë studentëve!

10854373_837948236227224_5901113427973493551_o
10855151_837966792892035_6004899098862244853_o
ahmet ceni
27797431_1673566745998698_2042923702848988830_o

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter