Fillimi i vitit të ri akademik 2018/2019 – Studime Bachelor

22 tet

Fillimi i vitit të ri akademik 2018/2019 – Studime Bachelor

Viti i ri akademik 2018/2019

Procesi mësimor në nivelin e studimeve Bachelor për Semestrin Dimëror të vitit akademik 2018/2019 ka filluar me dt. 22 tetor 2018 (E Hëne) sipas orarit zyrtar të publikuar nga Rektorati. Aktiviteti i fillimit të vitit akademik u përshendet me një fjalim rasti nga Rektori Prof.dr.Nazmi MUSTAFA dhe të pranishëm ishin edhe stafin akademik. Studentët u njoftuan lidhur me sistemin e studimeve, stafin akademik dhe infrastrukturën e Kolegjit “Globus”.

Ju urojmë suksese dhe mbarësi përgjatë studimeve të gjithë studentëve!

 

44358923_1980545098634193_5124024764427403264_n
15000029_1226406320714745_1565190927929097095_o
15068359_1226406504048060_383645154540749035_o
15002477_1226406447381399_6569536938199194473_o

 

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter