+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Fillimi i Vitit Akademik 2016/2017 ne Studime MASTER

Të nderuar Studentë,

Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” hap solemnisht Vitin e Ri Akademik 2016/2017  (Të Premten) më 02.12.2016 në ora 17:00.
Ftohen të gjithë studentët të marrin pjesë dhe të informohen me ecurinë e studimeve.

Ju mirëpret,
Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Gllobus”
Info @ kolegjiglobus.com
www.kolegjiglobus.com
038 225 405 & 044 426 070