Me fat Kurban Bajrami

21 gus

Me fat Kurban Bajrami

Të nderuar,

Festa e Kurban Bajramit është festë finsike dhe ditë e shenjtë, e cila gjithmonë na ka bashkuar me familjen e të afërmit. Urojmë që mirësia, ndihma e respekti ndaj njëri-tjetrit, në kohë të mira e të këqija, të vazhdojnë të mbeten vlerat kryesore të popullit tonë.

Është detyra jonë t’i përcjellim ato në gjenerata.

Me fat festa e shenjtë e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve të fesë Islame.

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter