+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Diskutim Publik – Shkolla Don Bosko

Stafi i Kolegjit Globus e ka zhvilluar një diskutim publik me maturantët e Qendrës Social – Edukative “DON BOSKO” – Prishtinë dhe Ju ka prezantuar ofertën e programeve universitare dhe mundësit e zhvillimit të karrierës.