+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Kategoria: Ngjarje

Call for Paper, The Ninth International Conference “Regional Development Issues, tendencies and challenges”

Download additional information about Conference (Ninth Conference). The Ninth International Conference On “Regional Development Issues, tendencies and challenges” Conference Day May 6, 2017, Venue: College of International Management “Globus” street Bedri Pejani #1, Prishtina 10000, Republic of Kosova In its Program of Scientific Research, College of International Management “Globus” in cooperation with its partners University of Tirana, Economic Faculty, Albania, Agriculture University of Tirana, Economic Faculty, Albania, Poitiers University, Poitiers, France, Institute of Economic Research “Globus” Prishtina, Kosovo Chamber of Commerce, and Kosovo announces and calls for participation in Ninth International Scientific Conference. FIRST ANNOUNCEMENT […]

Me shume

Orari i para – afatit te provimeve per Janar 2017

Përshëndetje, Të nderuar student bashkangjitur e gjeni Orarin e para – afatit të provimeve – Janar 2017  për nivelin e studimeve Bachelor – Qendra Prishtinë dhe Dega Podujeve. Shkarko Orarin ne Prishtine Globus – Prishtine – Orari i para-afatit te provimeve – Janar 2017 Shkarko Orarin ne PodujeveGlobus – Podujeve – Orari i para-afatit te provimeve Janar 2017 Vërejtje:         Afati për paraqitjen e provimeve fillon me dt. 16 Janar 2017 (E Hene) deri më dt. 21 Janar 2017 (E Shtune) prej orës 10.00 – 17.00; Indeksin/ ID e Kolegjit jeni të obliguar ta keni me vete me rastin e paraqitjes së provimeve; Obligimet financiare duhet t’i keni të […]

Me shume

Urime Festa e Flamurit Kombetar / 28 Nentor 2016

Kolegji “Globus” ju uron festen kombetare të gjithë shqiptarëve të të gjitha trojeve etnike, të festojnë me krenari 28 Nëntorin, Festën e Pavarësisë si Ditëlindjen e kombit, këtë ditë të nderimit dhe mirënjohjes së pakufishme ndaj të gjithë atyre që bën gjithçka që mundën për kombin, të cilët dhanë edhe jetën për arritjen e lirisë dhe pavarësisë që një pjesë e shqiptarëve sot e gëzojmë. Shpallja e pavarësisë së Shqipërisë, është ndër datat më kryesore të lirisë së një pjese të kombit shqiptarë e cila pas një periudhe të gjatë […]

Me shume

Orari i kolokviumit te pare / Studime Bachelor/ Dhjetor 2016

Të nderuar studentë, Tani jemi në Javën e katërt të vitit akademik 2016/2017 dhe sipas plan-programit të Semestrit Dimëror në Javën e pestë (por e kemi shtyrë në javën e gjashtë) është i planifikuar organizimi i kolokviumit të parë për të gjitha lëndët në KMI “Globus” . Dt. 28/11/2016 (E Hene) nuk do te punohet per ndere te festes se Flamurit Kombetar dhe jane bere ndryshime te nevojshme edhe per kolokviumet e planifikuar me kete date. Andaj ju njoftojmë me kohë që të përgatiteni ! Vërejtje: ·Udhëzoheni të shkoni në administrate dhe t’i plotësoni formularët si në vijim: –Formularët për regjistrimin […]

Me shume

Kolegji “Globus” dhe Fondacioni “Cifti Buqinca” shkollojne vajza falas ne Kosove

Me dt. 24/11/2016 (E Enjte) është organizuar një takim në mes të studenteve të bursuara në Kolegjin Globus, Menaxhmentit të Kolegjit dhe Fondacionit “Buqinca”. Takimi u organizua për të diskutar rezultatet e studenteve të bursuara në vitin akademik 2015/2016 sepse aktualisht studentet janë në vitin e dytë të studimeve. Në këtë takim Kolegji Globus dhe Fondacioni “Buqinca” shprehën gatishmërin që kjo nismë humanitare të vazhdohet edhe në të ardhmen për arsimimin e vajzave të cilat i kanë mundësit e kufizuara financiare të vazhdojnë studimet. Në takim ishin prezent Rektori Prof.dr.Nazmi […]

Me shume

Trajnim “Prokurimi i shërbimeve dhe menaxhimi i kontratave sipas Ligjit të prokurimit”

“Prokurimi i shërbimeve dhe menaxhimi i kontratave sipas Ligjit të prokurimit” Për kandidatët e intersuar të cilët duan të aftësohen rrethë prokurimit publik dhe menaxhimit të kontratave sipas ligjit të prokurimit publik, prokurimit të shërbimeve dhe specifikave ndërkombetare dhe nacionale të prokurimit të shërbimeve konsulente, IHE Globus organizon trajnim dy ditor. Në trajnim do të përfshihen edhe punë grupore, të krijuara nga pjesmarrësit me fasilitim të trajnerëve si dhe një projekt propozim nga secili grup, të cilat do të prezentohen dhe diskutohen nga pjesmarrësit. Trajnimi mbahet në hapsirat e Kolegjit […]

Me shume

Promovimi i programeve studimore në Komunën e Podujevës

Kolegji i Menaxhmentit Internacional Globus, duke filluar nga sot në Komunën e Podujevës, respektivisht në Shkollat e Mesme organizon me Stafin Akademik promovimin e programeve studimore për maturantët e komunës së Podujevës dhe shpalos ofertën për studime Bachelor në Qytetin e Podujevës. Vizita sot fillon me Shkollën e mesme ekonomike “

Me shume

Fillimi i Vitit Akademik 2016/2017 ne Studime MASTER

Të nderuar Studentë, Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” hap solemnisht Vitin e Ri Akademik 2016/2017  (Të Premten) më 02.12.2016 në ora 17:00. Ftohen të gjithë studentët të marrin pjesë dhe të informohen me ecurinë e studimeve. Ju mirëpret, Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Gllobus” Info @ kolegjiglobus.com www.kolegjiglobus.com 038 225 405 & 044 426 070

Me shume

MARRËVESHJE BASHKPUNIMI KOLEGJI GLOBUS – SBASHK

Rektori i Kolegjit të MenaxhmentitInternacional “Globus” Prof. Dr. Nazmi Mustafa dhe kryetari i SBASHK-ut,Rrahman Jasharaj kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi. Marrëveshja e nënshkruar u mundëson anëtarëve të SBASHK-ut dhefamiljarëve të tyre të studiojnë në Kolegjin e MenaxhmentitInternacional “Globus” studimet themelore Bachelor dhe atopasuniversitare Master me zbritje prej 10%

Me shume

TAKIMI ME UDHËHEQËSIT ARSIMORË NË MITROVICË

Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus”në bashkëpunim me Drejtoreshën e Drejtorisë së Arsimit në Komunën eMitrovicës znj. Ajmane BARANI organizuan takim me të gjithë Drejtorët eInstitucioneve Arsimore (të shkollave fillore dhe të mesme)dhe stafin mësimdhënës në Mitrovicë për prezantimin e programit tëstudimeve Master Menaxhment i Institucioneve në Edukim (MIE) nëasamblenë e Komunës së Mitrovicës. Rektori Prof.dr.NazmiMUSTAFA e prezantoi programin e studimeve Master Menaxhment iInstitucioneve në Edukim për rolin dhe rëndësin që ka për menaxhimin dhezhvillimin e arsimit Cilësor për krijimin e kuadrove kualitative.

Me shume