Lajme

28 nen
Urime festa kombëtare e pavarësisë së Shqipërisë

Kolegji "Globus" ju uron festën kombëtare të gjithë shqiptarëve të të gjitha trojeve etnike, të festojnë me krenari 28 Nëntorin, festën e pavarësisë si ditëlindjen e kombit, këtë ditë të n...

më shumë
22 nen
Profesoresha Justina SHIROKA – PULA pjesëmarrëse e tryezës së diskutimit

Profesoresha Justina SHIROKA - PULA ishte pjesëmarrëse e tryezës së diskutimit "Entrepreneurship as a career choice of Kosovar youth” të organizuar nga Kolegji Globus në bashkëpunim me Innovation C...

më shumë
22 nen
Profesori i nivelit ndërkombëtar Besnik KRASNIQI

Në tryezën e diskutimit "Entrepreneurship as a career choice of Kosovar youth". Profesori i nivelit ndërkombëtar, Besnik KRASNIQI, ishte kryesues i tryezës dhe theksoi se qëllimi i saj është që ...

më shumë
22 nen
Profesori universitar nga Shqipëria Prof.dr.Sherif BUNDO

Profesori universitar me renome ndërkombëtare nga Shqipëria Prof.dr.Sherif BUNDO ishte pjesëmarrës në tryezën e diskutimit të organizuar në kuadër të Global Entrepreneurship Week Kosovo 2017 me t...

më shumë
22 nen
Uranik BEGU, Drejtor ekzekutiv i ICK-së

"Ne si komunitet kemi një detyrim, që këtë ekosistem të ndëmarrësisë që jemi duke e ndërtuar bashkarisht, t'a zhvillojmë mbi parime të pavarësisë profesionale dhe bashkëpunimit të sinqertë,...

më shumë
22 nen
Tryeza e diskutimit “Entrepreneurship as a career choice of Kosovar youth”

Forum: “Entrepreneurship as a career choice of Kosovar youth” organized by College Globus in cooperation with Innovation Centre Kosovo (ICK), as part of activities during Global Entrepreneurship Week 20...

më shumë
16 nen
Digital Marketing an Essential Tool for Stratup

Kolegji “Globus” në kuadër të javës ‘Global Entrepreneurship Week Kosovo 2017’, ka filluar të implementojë trajnimin “Digital Marketing an Essential Tool for Stratups” nga eksperti i marke...

më shumë
08 qer
Ligjerata nga Behgjet Pacolli

Presidenti i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka mbajtur sot një ligjëratë para studentëve të Kolegjit “Globus”, me ç`rast është shprehur se çdo njeri e ka një vend të caktuar në shoq...

më shumë
30 maj
Konferenca e 10-të Shkencore

Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” ka organizuar Konferencën e 10-të Shkencore Ndërkombëtare me temën “Regional Development Issues, Tendencies and Challenges” në Prishtinë, në bas...

më shumë
26 mar
Me bicikleta n’Pranverë

Kolegji "Globus" ka mbështetur aktivitetin rekreativ "Me bicikleta n'Pranverë" Kolegji "Globus" ka mbështetur aktivitetin rekreativ "Me bicikleta n'Pranverë" të organizuar nga rinia llapjane me dt.2...

më shumë
09 sht
Licencimi i degës së Kolegjit “Globus” në Podujevë

Vendimi i lëshuar nga MASht për Licencimin e Degës së Kolegjit “Globus” në Podujevë Konfirmohet me Vendimin e MAShT LICENCIMI i Degës së Kolegjit të Menaxhmentit Internacional “Globus” në...

më shumë
17 tet
BUSINESS – STARTUP IDEAS

Kolegji "Globus" është duke implementuar suksesshëm dhe falas trajnimin "BUSINESS - STARTUP IDEAS" për ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve në Kampusin Prishtinë dhe Podujevë. Përfituesit jan...

më shumë
08 pri
Vizite studimore e studentëve në Birrarin e Pejës

Kolegji “Globus” në bashkëpunim me “Birrarin e Pejës” me dt. 06 Prill 2017 ka dërguar studentët për një vizitë një ditore në Fabrikë. Vizita ka qenë me karakter studimore sepse studentë...

më shumë
10 tet
Studime Universitare dhe Certifikim profesional

Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” ka arritë marrëveshje bashkëpunimi me Institutin për Kontabilitet, Auditim dhe Financa (KAF) – Prishtinë me qëllim të ofrimit të arsimit cilësor ...

më shumë
05 maj
Ligjeratë publike e Komandantit të FSK’së Gjenerallejtnant Rrahman RAMA.

Me dt. 05 Maj 2017 (E Premte) në ora 17:00 në kuadër të “Forumi Globus” në Kolegjin e Menaxhmentit Internacional "Globus" ka mbajtë ligjeratë dhe diskutim publik – Komandanti i FSK'së Gjeneral...

më shumë