Evente

08 dhj
Master – Fillimi i vitit të ri akademik 2017/2018

Të nderuar studentë, Me rastin e fillimit të vitit të ri akademik 2017/2018 në nivelin e studimeve Master me dt. 08/12/2017 (E Premte) ne ora 17.00 - 18.00 në Kolegjin e Menaxhmentit Internacional ...

më shumë
03 nen
TRAJNIM PA PAGESË: MARKETINGU DIGJITAL, NJË MJET THELBËSOR PËR STARTUP 

TRAJNIM PA PAGESË: MARKETINGU DIGJITAL, NJË MJET THELBËSOR PËR STARTUP Në kuadër të aktiviteteve gjatë Javës Globale të Ndërmarrësisë 2017, Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus" orga...

më shumë
08 nen
Workshop “Entrepreneurship as a career choice of Kosovar youth”

As part of activities during Global Entrepreneurship Week 2017, College of International Management “Globus” organize workshop in cooperation with its partners: 1. Innovation Centre Kosovo (ICK), 2. B...

më shumë
07 tet
Training “Business – Startup Ideas”

Të rinjët të cilët kanë ide për sipërmarrje, në fushën e ekonomisë apo edhe fusha të tjera, kanë mundesi të përfitojnë eksperiencë dhe mbështjetje për realizimin e ideve të tyre nëpërmj...

më shumë