Evente

09 maj
Orari i kolokviumeve – Prishtinë

Tani jemi në Javën e nëntë të vitit akademik 2017/2018 dhe sipas plan-programit të Semestrit Veror në Javën e dhjetë është i planifikuar organizimi i Kolokviumit të dytë për të gjitha l...

më shumë
09 maj
Orari i kolokviumeve – Podujevë

Tani jemi në Javën e nëntë të vitit akademik 2017/2018 dhe sipas plan-programit të Semestrit Veror në Javën e dhjetë është i planifikuar organizimi i Kolokviumit të dytë për të gjitha l...

më shumë
28 mar
Orari i provimeve Master

Të nderuar student gjeni Orarin e afatit të rregullt të provimeve -  Prill 2018  për nivelin e studimeve Master – Qendra Prishtinë. Vërejtje:         Afati për paraqitjen e p...

më shumë
14 mar
XTrailers – Sesion informues rreth vrapimit në shtigje me Michael Wardian

XTrailers në kuadër të aktiviteteve mbështetëse ka planifikuar që këtë javë të organizojë sesion informativë të këshillave për vrapimin, specifikisht vrapimin bjeshkatar. Këtë javë kemi...

më shumë
07 mar
Oraret e provimeve Mars 2018

Të nderuar student informoheni se prej dt. 08.03.2018 (E Hëne)  fillon paraqitja e provimeve deri me dt. 16.03.2018 për nivelin e studimeve Bachelor.   Provimet zhvillohen prej dt. 19.03.2018 – 2...

më shumë
21 shk
Innovation Centre Kosovo Për nder të #Kosova10 organizon inkubatorin të biznesit

Për nder të #Kosova10 Innovation Centre Kosovo ka hapur dyert për ekipe të reja në inkubatorin e biznesit :) Zyre & pajisje moderne, mentorim, konsulencë, grante, trajnime, rrjetëzim, qasje në pl...

më shumë
05 shk
The Eleventh International Conference

On “Human Capital on Economic and Social Development” Conference Day May 26, 2018 Venue College of International Management "Globus" Street Bedri Pejani #1, Prishtina 10000, Republic of Kosova. ...

më shumë
13 shk
Ligjerata Master – Paraja, Bankat dhe Tregjet Financiare

Të nderuar studentë të studimeve Master të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional "Globus" ju informojë se me dt. 23.02.2018 (E Premte) fillojnë ligjeratat për lëndën "Paraja, Bankat dhe Tregjet...

më shumë
13 shk
Ligjerata Master – Analiza e Investimeve dhe Menaxhimi i Portfolios

Të nderuar studentë të studimeve Master të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional "Globus" ju informojë se me dt. 23.02.2018 (E Premte) fillojn ligjeratat për lëndën "Analiza e Investimeve dhe Me...

më shumë
01 shk
Brezotrip 2018, Globus College

Informoheni se me dt. 03 Shkurt 2018 (E Shtune) do të organizohet shëtitje 1 ditore në vendin turistik – dimëror “BREZOVICA 2018” me studentët dhe profesorët e Kolegjit “Globus”. Brezovic...

më shumë
26 jan
Fillimi i ligjeratave për lëndën Shkrim Akademik – Shkathtësi në shkrimin e raporteve profesionale” në studime Master

Të nderuar studentë të studimeve Master të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional "Globus" ju informojë se me dt. 26 Janar 2018 (E Premte) fillojnë ligjeratat për lëndën "Shkrim Akademik - Shkatht...

më shumë
29 jan
Ligjeratë publike – Ish Presidenti Prof.dr.Fatmir Sejdiu

Me rastin e shënimit të dhjetë vjetorit të Republikës së Kosovës dhe shënimit të vitit mbarëkombëtar të Skenderbeut me dt. 09/02/2018 (E Premte) do ta vizitojë Kolegjin e Menaxhmentit Internaci...

më shumë
12 jan
Afati për mbrotjtjen e diplomave Master – Janar

Të nderuar studentë informoheni se afati për mbrojtjen e diplomave Master është me dt. 27 Janar 2018 (E Shtune). Ju lutem që t’i veproni si në vijim: Ju lutem që t’i filloni procedurat...

më shumë
08 jan
Java e Kolokviumeve të dyta

Të nderuar studentë, Tani jemi në Javën e dhjetë të vitit akademik 2017/2018.) 08 Janar- 12 Janar  dhe sipas plan-programit të Semestrit Dimëror në Javën e dhjetë është i planifikuar organ...

më shumë
08 jan
Provimi Master -Menaxhimi i Financave Ndërkombëtare

Të nderuar studentë në studime Master të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional “Globus” ju informojmë se me dt.13 Janar 2018 (E Shtune) në ora 10.00 do të organizohet provimi "Menaxhimi i Finan...

më shumë