Brezotrip 2018, Globus College

01 shk

Brezotrip 2018, Globus College

Informoheni se me dt. 03 Shkurt 2018 (E Shtune) do të organizohet shëtitje 1 ditore në vendin turistik – dimëror “BREZOVICA 2018” me studentët dhe profesorët e Kolegjit “Globus”.

Brezovica është vendi kryesor turistik në Kosovë për stinën e dimrit ku mundë zhvillojmë aktivitete të ndryshme si:
• Skijim,
• Shëtitje me teleferik,
• Restorante dhe Bare të ndryshme për argëtim kolektiv të
studentëve.

Agjenda:
• Nisja nga Prishtina bëhet prej orës 08.00 (Mëngjes) pranë
Pallatit të Rinis dhe Sporteve, tek “NEW BORN”;
• Nisja nga Podujeva bëhet prej orës 07.00 (Mëngjes) pranë
objektit të Komunës së Podujevës:
• Kthimi nga Brezovica bëhet prej orës 18.00 (Mbrëmje);
• Gjatë kthimit do të ndalemi në një Restorante për argëtim
kolektiv të studentëve në Komunën e Ferizajit;

Konfirmim e pjesëmarrjes dhe pagesën në vlerë (5 Euro) e bëni tek studenti Besart REXHBEQAJ (044 905 955) në Prishtinë dhe Shkelqim HETEMI (045 251 306) ne Podujevë.

 

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter