+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Bashkepunetoret

bashkpunetori-01
Kolegji Univeristar “Globus” ka memorandum bashkëpunimi me University Poitiers – Paris, Francë për shkëmbin te stafit akademik, studentëve dhe praktikave te organizimit të studimeve.
bashkpunetori-03
Oda Ekonomike e Kosovës – OEK
bashkpunetori-02
Kolegji Univeristar “Globus” ka memorandum bashkëpunimi me University Bahcesehir –Istanbul, Turqi për shkëmbin te stafit akademik, studentëve dhe praktikave te organizimit të studimeve.
bashkpunetori-04
Business Support Centre Kosovo – BSCK
Kosovo Employer Confederation (KEC)